Portrett av Coach Charlotte Sollien Moe

«Jeg vil at du skal se hvilket potensiale du har, og bli hekta på egen progresjon. Da blir du ustoppelig!»

Charlotte Sollien Moe

Fokusområder

Muskelvekst, Maksimal styrke, Livsstilsendring, Fettnedgang

Hvorfor jobber du som coach?

Da jeg begynte å trene seriøst for styrke og muskelvekst for 11 år siden, ble jeg mildt sagt forelsket.. Det å bli sterkere, bygge muskler og legge ned tid og innsats for meg selv og egen utvikling var virkelig en ubeskrivelig følelse å kjenne. Det har økt min selvtillit og troen på hva jeg kan få til på alle måter.

Dette gjorde at jeg valgte å studere trening og ernæring. Det var en personlig trener jeg ville bli.

Siden det har jeg jobbet fulltid som coach de siste 9 årene, og det jeg ønsker å fortsette med. Jeg har fått æren av å se så mange fantastiske mennesker bli en sterkere og sunnere versjon av seg selv. Jeg har fått ta del i at klientene mine tar store, viktige men vanskelige livsvalg. Fordi de nå vet hvor sterke de faktisk er.

Å være coach på PUMPHOUSE er en drøm i oppfyllelse. Jeg får coache klientene mine med det beste utstyret i verden, i et fantastisk miljø, og med like lidenskapelige kolleger.

Jeg koser meg på jobb når jeg kan pushe klientene mine til å yte maksimalt og kjenne seg som et BEAST!

Hva er dine styrker som coach?

Jeg observerer og kommuniserer mye, så jeg hele tiden kan coache klientene mine dit de vil. Mitt mål er å sette meg så mye inn i målene til klientene jeg kan, og situasjonen de nå er i, for å kunne coache de best mulig mot målene sine.

Jeg lever av at klientene mine får de resultatene de ønsker, og jeg går helhjertet inn i hver enkelt klient jeg jobber med. Jeg er opptatt av at prosessen skal være ærlig, åpen, oppbyggende og heiende. For jeg ser at de som lykkes med en endring, og en ny og sterkere identitet- er de som digger å være i prosessen og gleder seg til ny uke, med nye økter.

Utdanninger, nyttige erfaringer?

Personlig Trener, Høyskolen Kristiania 2015

Kostholdsveileder, Høyskolen Kristiania 2015

Jobbet fulltid som Coach siden 2015 og samlet opp mye erfaring på veien.

Konkurrert i Bodyfitness 2020

Kontakt meg