Fredrik Gyllensten

Fokusområder

Jeg spesialiserer meg innen maksimal styrke, styrkeløft, olympisk vektløfting og muskelvekst. Min tilnærming er skreddersydd for å møte de individuelle behovene til hver enkelt klient, og deres unike utgangspunkt og mål.

Hvorfor jobber du som coach?

Siden jeg startet min karriere som fulltids coach i 2011, har jeg vært dedikert til fagfeltet uten å se tilbake. Jeg trives med å kontinuerlig søke ny kunnskap innen treningsvitenskap, og jeg brenner for å utvikle effektive treningsprogrammer. Det å justere og tilpasse variabler for å optimalisere programmene for hver enkelt, er en prosess jeg finner både utfordrende og givende.

Min lidenskap strekker seg utover ren styrketrening; jeg er også dypt engasjert i hvordan kosthold og mentale egenskaper påvirker ytelse i både trening, idrett og hverdagen. Selv om estetikk ikke er min hovedmotivasjon, erkjenner jeg at de ytre resultatene av prestasjonsfokusert trening er viktige for mange. Mitt mål er å støtte klienter ikke bare i å se bra ut, men i å føle seg fantastiske og ha en funksjonell kropp som møter livets krav – dette er essensen av ekte livskvalitet.

Hva er dine styrker som coach?

Min største styrke ligger i min evige jakt på ny kunnskap og min evne til å integrere denne i praktisk coaching. Jeg holder meg kontinuerlig oppdatert med den nyeste forskningen, som jeg aktivt tester ut med mine klienter for å sikre optimal tilpasning på individuelt nivå.

Med over et tiår av erfaring, har jeg opparbeidet en solid bakgrunn med et bredt spekter av klienter og utfordringer, noe som gir meg en unik dybde i coachingtilnærmingen min.

Utdanninger, nyttige erfaringer?

Erfaring:
* Har jobbet fulltid med trening siden 2011, med posisjoner hos Elixia Sjølyst, Magnat Center, Oslo Performance Center og Pumphouse.
* Aktiv konkurranseløfter i vektløfting siden 2012.
* Bred erfaring som coach for både mosjonister og idrettsutøvere innen vektløfting, styrkeløft og Crossfit.
* Regionstrener for Østlandet vektløfterregion siden 2017.
* Medgründer og styremedlem i Christiania Atletklubb, og tidligere styremedlem i Norges Vektløfterforbund.
* Har undervist i styrketrening ved Høyskolen Kristiania og ledet kurs i olympisk vektløfting og styrkeløft siden 2013.

Utdanning og kurs:
* Sertifisert Personlig Trener fra Active Education (Høgskolen i Hedmark), 2011.
* Har deltatt på en rekke kurs og sertifiseringer, inkludert Elixia Education, EXOS Performance Mentorships level 1 og 2, Functional Movement Screen sertifisering, Eleiko Strength Coach Certification level 1, 2 og 3, samt Norges Vektløfterforbunds Trener 1 og 2 sertifisering, og en rekke øvrige konferanser med bl.a. Alan Aragon, Dmitry Klokov, Eleiko Lifting Camp, AFPT Convention, Norges Vektløfterforbund mm.

Denne kombinasjonen av erfaring, utdanning og en lidenskap for faglig utvikling gjør meg godt rustet til å hjelpe deg å nå dine treningsmål.

Kontakt meg