Jørn Rønåsen

Fokusområder

Fysioterapikompetanse, muskelvekst, naturlig bodybuilding

Hvorfor jobber du som coach?

Mitt navn er Jørn, og jeg er Physique-Coach & Fysioterapeut hos Renfitness. Jeg er norsk fitnessutøver, fysioterapeut, personlig trener og far! Jeg har fram til nå arbeidet som fysioterapeut på et rehabiliteringssenter, i tillegg til mitt virke som personlig trener/online coach.

Jeg konkurrerer innen fitness/bodybuilding som naturlig atlet og har i løpet av tiden vunnet: 5x Gull, vunnet Overall-titler, vært en del av det norske landslaget, og vunnet tittelen som norsk mester.

Hva er dine styrker som coach?

Gjennom mange års erfaring fra fotball, styrketrening, deltakelse i konkurranser, utdanning og behandling av pasienter, har jeg tilegnet meg evner til å kunne trene og coache alle typer klienter.

Enten det er med målet om å se skarp ut til sitt bryllup, eller det er en fitness-konkurranse, så kan jeg hjelpe deg.

Utdanninger, nyttige erfaringer?

Jeg har stor suksess med overvektige som ønsker en varig livsstilsendring, men også personlige trenere som ønsker å øke sitt kunnskapsnivå og forbedre sin forretning.

Med solid utdanning og over 10 års erfaring i bransjen, er jeg klar til å takle de utfordringene du som klient måtte ha, og derfra optimalisere din kost og trening. Hos meg er du velkommen, uansett nivå!

6 gullmedaljer i mens physique.

Europa og norgesmester i mens physique.

Deltatt som første nordmann i Natural Olympia med en solid 4.plass.

Kontakt meg