Thilo Lauvland

Fokusområder

Styrkeløft, muskelvekst

Hvorfor jobber du som coach?

Jeg jobber som coach fordi jeg forelsket meg i trening; jeg lever for trening, spiser for trening og omgir meg med andre som har samme glede av trening som jeg har.

Hva er dine styrker som coach?

Som coach ønsker jeg å tilby tilrettelagt trening, vi skal nå målene dine og forhåpentligvis gjøre det til en gøy reise, trening burde være gøy! Uansett om det er tungt eller hardt, målet er alltid at du skal glede deg til å trene og nå målene dine.

Jeg kan tilby tilrettelagt treningsprogram, oppfølging, kostholdsveiledning og råd. Fokuset mitt ligger alltid på teknikk, men intensitet og at du trener hardt nok vil også være en stor del av vårt samarbeid.

I løpet av mine 10 år med trening har jeg prøvd det meste, men jeg har alltid hatt det samme fokuset; hvordan bli så stor og sterk som mulig, naturlig selvsagt! Om dette er målet ditt, eller hva enn det er, så finner vi ut av det sammen

Jeg ønsker deg som vil bli bedre på teknikk i baseløft eller bare trenger noen til å gi deg en ekstra dytt på trening for å gi det lille ekstra

Kontakt meg